Bijzondere drone locatie

Klanten vragen altijd naar mooie spraakmakende beelden. De locatie en beeldcompositie speelt hierbij een belangrijke rol. Maar vergeet niet dat vakmanschap het echte verschil kan maken.

De kracht van Dronevlucht wordt bepaald door de kennis en ervaring van de mensen die betrokken zijn bij de producties. Professionals op het gebied van Art-direction, Strategie, Regie, Fotografie, Camerawerk en Drones vormen een sterke synergie. Waarbij de slagkracht ligt in creativiteit en improvisatie. Want vele projecten en opnames kunnen gewoonweg niet geregisseerd worden. Wij zijn wel aanwezig, maar het liefst ook weer niet… dan doen we het goed. Ongemerkt en zonder overlast…, zo maken we de meest mooie beelden, in elke situatie en waar dan ook.

Hieronder een voorbeeld waarbij de nodige voorbereiding getroffen moet worden om de gewenste opnames te mogen en kunnen maken. Een gebied waarbij waterwegen, kunstwerken, snelweg, N-weg (Rijkswaterstaat), spoorweg (ProRail / NS), windturbines, hoogspanningskabels (TenneT) en werkend personeel (BAM) aanwezig zijn, en de locatie een laag vlieggebied van defensie (CTR) betreft. Een complete infrastructuur waar alles aanwezig is. Kijk… daar worden wij blij van.

Dronevlucht. We create… on the fly.

Met behulp van foto-retouche maken we unieke beelden.