+31 (0)627 025 023 info@dronevlucht.eu

Exploitatievergunning (ROC)

 

Dronevlucht (Aboriginal Beheer BV) heeft een exploitatievergunning ontvangen in de categorie ‘specifiek’.

Vanaf 1 januari 2022, vallen alle drone operaties onder de nieuwe Europese Wet en Regelgeving. Dronevlucht heeft het OM (Operation Manual) herzien om aan alle nodige eisen te voldoen. Het 177 pagina tellend document, in het Engels, is op 2 december 2021 door ILenT met een beschikking en Exploitatievergunning (ROC) afgegeven in de categorie ‘specifiek’. Hiermee zijn we klaar voor de toekomst.

De drone specialist. Dronevlucht heeft een exploitatievergunning (ROC)

Een gecertificeerde drone specialist is en blijft belangrijk.

Waarom zou u gebruik moeten maken van een gecertificeerde “Drone professional” ? Wie is verantwoordelijk indien het fout gaat, bent U dat?

Voor velen lijkt het misschien een appeltje eitje om een drone aan te schaffen. U loopt zo de winkel binnen of koopt er een via een webshop, en vliegen maar. Was het maar zo eenvoudig… nee dus (ook dat gaat veranderen), want het is toch een onbemand vliegtuig en valt binnen de wetgeving van de luchtvaart.

Essentiële zaken moeten gewoon goed geregeld zijn. Een drone is een systeem (piloot + op afstand bestuurbaar object) dat valt onder de Europesche luchtvaart-regeling. Dit houdt veel meer in dan dat u in eerste instantie denkt. Wij zijn een gecertificeerd RPAS organisatie/Pilot/Drone Instructeur, en werken onder een exploitatievergunning ‘specifiek’.

Werken met Dronevlucht, is werken met professionals op high-level.

Verzekerd zijn voor het de uitvoering van een drone project

Als bedrijf of organisatie wilt u geen enkel risico lopen. U wilt hebben dat er binnen uw projecten op een verantwoordelijke wijze gewerkt wordt. Zo wilt u ook verzekerd zijn bij calamiteiten. Weet wat u in huis haalt? Zijn het de juiste mensen met de juiste kennis en vaardigheden? De piloot of organisatie moet o.a. voldoen aan:
• Verzekering voor derde
• Exploitatievergunning (welke hoort bij het betreffende vluchtuitvoering)
• Gezondheidsverklaring (Piloot)
• Een goed gekeurd OM (Operation Manual)

Deze moet men altijd kunnen overhandigen of aan u kunnen tonen.

Wij hebben de zaken goed geregeld !
Wij beheersen het vaartuig (Drone/RPAS) als geen ander !
En onze professionals weten aan welke output en eisen voldaan moeten worden !

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden ? Praat eens met een van onze hoogvliegers.