+31 (0)627 025 023 info@dronevlucht.eu

Lang tracé als 3D model

Voor 3D GEO DATA is geen afstand te lang. Onze data is uiterst nauwkeurig. Ongeacht de afstand, van kleine tot grote afstanden van bijvoorbeeld 27 km. Hieronder een voorbeeld van een lang tracé project waarbij de hoogte nauwkeurig in kaart (3D) is gebracht.

Project kabeltracé Stadskanaal

De ruim 27 km lengte betreft een 110kV kabeltracé, welke nodig is voor twee zonneparken in de omgeving Stadskanaal. 

Door middel van onze werkwijze, ons projectmanagement en een uitstekend Project Engineering Plan zorgen wij ervoor dat dergelijke omvangrijke projecten tot een goed resultaat leiden. Landmeten, oftewel survey projecten t.b.v. civiele en infra techniek over lange afstanden en grote oppervlaktes, vraagt om nauwkeurige en betrouwbare data, een gedegen aanpak en betrouwbare partner. Wij hebben inmiddels flink wat kilometers, vlieguren en projecten gerealiseerd waarin wij onze expertise laten zien.

Wij realiseren toegevoegde waarde door:

Tijdwinst (project survey-data beschikbaar binnen 4 werkdagen)

Gemak (doordacht Project Engineering Plan)

Hoge nauwkeurigheid over het hele tracé (59 Grond Controle Points)

Machinebesturing (triangulatie van data)

Hieronder treft u het overzicht van het gehele tracé.

 

Inmeten van lange tracés. lange afstand vliegen met drones

Big dataverwerking en 3D Mapping

3D GEO DATA levert toegevoegde waarde. Ons bedrijf richt zich niet alleen op het verzamelen van data door middel van drones, maar juist ook op het verwerken van big data tot werkbare 3D modellen. Onze data management tool geeft de klant op individueel niveau toegang (met bijbehorende bevoegdheden) tot al deze verwerkte data. Wij leveren u de gewenste informatie zoals berekeningen, project monitoring, volume calculaties en een hoogtemeting.

De drone data is ook direct geschikt voor een Autodesk omgeving. Maar u kunt ook uw (3D)tekeningen (AutoCAD e.d.) in onze 3D omgeving toevoegen.

Deel-tracés worden in kaart gebracht middels een Google Maps model.

Inmeten van lange tracés.

Bij elk deel-tracé wordt een kwaliteitsrapport gegeneerd zodat onze klanten daadwerkelijk kan zien dat onze data aan de gewenste eisen voldoet.

Inmeten van lange tracés 3.0

27km project data beschikbaar tot in detail

Inmeten van lange tracés 4.0

3D (data) weergave van de online portal met als voorbeeld diverse volume calculaties.

Inmeten van lange tracés. 5.0

Berekeningen worden aangevuld doormiddel van een kwaliteitsrapport.

Kort overzicht over het gehele tracé middels Google Earth

Het project-team bestaande uit drie personen (Pilot/Observer/GCP-manager) zorgen voor een zorgvuldige en vlotte doorloop.

Blijf op de hoogte van Drone Project Digitalisatie

De wereld veranderd en dat gaat sneller dan u misschien denkt. Wij veranderen mee, en blijven toegevoegde waarde leveren. Wilt u niets missen? Volg ons dan via Linkedin. Of neem vrijblijvend contact met ons op via info@dronevlucht.eu of bel Appie Veraart via +31(0)627 025 023.