+31 (0)627 025 023 info@dronevlucht.eu

Digitaliseer je project

Projectinformatie als digitale twin

Een project in 3D als een digitale twin. Een nauwkeurige point cloud en/of een orthofoto. Juist dit is hetgeen waar het vaak aan ontbreekt. 

3D GEO DATA gaat net even wat verder. Zonder dat u moet investeren in krachtige computers, dure software licenties en specifieke kennis krijgt de gebruiker toegang tot een weelde aan projectinformatie. 

Drie punten die het verschil maken

1) De basis; een gedetailleerd en accuraat project waarin naar wens, diverse metingen, calculaties en verschillende data-formats (zoals: GeoTIFF, .DXF, .LAZ, .OJB, .TTM) geëxporteerd kunnen worden. En dit naar wens voorzien van eenrapportage.

2) Wilt u het project ook nog verrijken met tekeningen (zoals Cicil3D), KLIC-meldingen, kabel- en leidingtracés of (pilot)boringen, dan kunt u deze eenvoudig uploaden in de portal en toevoegen aan uw project. Zo krijgt u (3D)inzicht in elke situatie.

3) Om dit alles inzichtelijk te maken voor derden zoals netbeheerders, stakeholders, (onder)aannemers, projectleiders en engineers kunt u eenvoudig middels autorisatieniveaus de persoon(en) voorzien van de juiste (3D)informatie.

Het inwinnen van accurate data doen wij middels de meest geavanceerde drones en technologie. We zijn uiteraard volledig gecertificeerd.  

Nieuwsgierig en op zoek naar professionele project digitalisatie? Toegevoegde waarde? Naar een hoger niveau binnen uw workflow en daarbij kosten besparen? Neem dan contact met ons op.

Kijk ook eens naar grote oppervlakte als 3D model en naar lange tracés als 3D model.

Big data betekent kennis. Kennis betekent macht. 3D GEO DATA.

Oja.., het inwinnen van accurate data doen wij middels de meest geavanceerde drones en technologie en we zijn volledig gecertificeerd.  

Nieuwsgierig en opzoek naar professionele project digitalisatie? Toegevoegde waarde? Naar een hoger niveau, binnen uw workflow? en daarbij kosten besparen. Neem dan contact met ons op.

Kijk ook eens naar grote oppervlakte als Twin en naar langere tracés als Twin.

Big data = kennis. Kennis = macht… toch?