+31 (0)627 025 023 info@dronevlucht.eu

Veiligheid op hoog niveau

Veiligheid bij drone operaties

Als we ergens moeten denken aan veiligheid en veilig werken, dan is dat wel in de luchtvaartindustrie en dus ook bij drone projecten. Veiligheid op hoog niveau is een van de belangrijkste basisstukken. Onze drone operaties vallen binnen de luchtvaartsector, dus bij alles wat we doen staat de veiligheid van mens, dier en omgeving bovenaan.

Veiligheid zit bij 3D GEO DATA in het DNA. Bij alles wat we doen, staat veiligheid voorop. Wij werken hier dag en nacht aan. Het is voor ons nooit vanzelfsprekend. Het is een mentaliteit, een structuur en een cultuur

Hoe borgen wij de veiligheid?

Ook bij onze opdrachtgevers staat veiligheid op nummer 1. Daar sluiten we ons graag bij aan. Hoe wij omgaan met veiligheid, gaat vaak net even wat verder. Buiten de algemene VCA en specifieke Poort Toegang Procedures houden we met regelmaat interne Veiligheidsmanagementsysteem (VMS) meetings. De Safety- en Accountable Manager en de overige teamleden houden elkaar scherp en bespreken elk item dat ervoor zou kunnen zorgen dat vervolgoperaties beter, veiliger en efficiënter verlopen. Naast deze aanpak hebben we ook alles wat nodig is verwerkt in ons Operation Manual (OM). Dit OM is de basis waarop wij projecten uitvoeren en onze exploitatievergunning is afgegeven door ILenT.  (Inspectie Leefomgeving en Transport / Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat)

Om een indruk te geven hoe wij met veiligheid op hoog niveau binnen ons team werken, hebben we een korte film gemaakt. 

Digitaliseren project

Wij zijn bewust bekwaam. En daar doen wij geen concessies aan.

Blijf op de hoogte van Drone Project Digitalisatie

De wereld veranderd en dat gaat sneller dan u misschien denkt. Wij veranderen mee, en blijven toegevoegde waarde leveren. Wilt u niets missen? Volg ons dan via Linkedin. Of neem vrijblijvend contact met ons op via info@dronevlucht.eu of bel Appie Veraart via +31(0)627 025 023.