+31 (0)627 025 023 info@dronevlucht.eu

Offerte Survey Data

Onze drone survey diensten (landmeet diensten) bieden wij op twee vormen aan. De eerste is oppervlakte meting (voorbeeld project), de tweede is tracé meting (voorbeeld project). Deze beide vormen vragen om een compleet andere werkwijze en project engineering. Oppervlakte meting kan vanuit een of enkele locaties kan plaats vinden, terwijl een tracé meting zich zal uitstrekken over grotere afstanden (20-30km).

Onze diensten, het inwinnen van survey data middels drones, worden altijd aangevuld met data processing en data beheer in onze online portal (in-the-cloud). Dit is een speciale omgeving waarbinnen u uw project kunt inzien (middels een persoonlijke inlog) en uw project kunt managen, meten, schouwen en berekeningen kunt maken. Met het importeren van AutoCAD tekeningen verrijkt u uw engineering, en krijgt u direct inzicht over het geen is ontworpen en de werkelijke omgeving. Hieronder enkele handige links om meer te weten te komen over onze online portal.

Drone data voor landmeten en engineering
Drone survey snel en accuraat
Dronevlucht survey portal voor professionals

Aanvraag offerte

Bij het opvragen van een kosten indicatie willen wij de juiste input ontvangen rondom het project waarom het gaat. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij voor elke vorm van survey (oppervlakte – tracé) een formulier voor u klaar staan. Indien u de juiste gegevens hierbij invult kunnen wij binnen een korte termijn een kosten indicatie afgeven. Hier hieronder welke vorm van survey u zou willen laten uitvoeren.