+31 (0)627 025 023 info@dronevlucht.eu

Offerte aanvraag

3D GEO DATA is een specialist in het inwinnen, verwerken, verrijken en ontsluiten van project data. Dit doen we via onze Survey Portal in de cloud.

Onze diensten zijn in te delen in twee vormen, met uitzonderingen daargelaten. De eerste is oppervlakte meting en de tweede is tracé meting. Deze twee vormen vragen elk om een compleet andere werkwijze en project engineering.

Om u goed goed van dienst te kunnen zijn, willen wij graag enkele details vooraf weten. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om deze online met ons te delen, zodat wij u concreet kunnen helpen.

Aanvraag offerte

Bij een offerte aanvraag willen wij de juiste input ontvangen rondom het project waarover het gaat. Zo willen wij graag in eerste instantie weten of het gaat om een oppervlakte of tracé meting en waar zich het gebied bevindt. Dit zijn de eerste punten van aandacht. Wij brengen u graag naar een hoger niveau wat betreft digitaliseren.

Blijf op de hoogte van Drone Project Digitalisatie

De wereld veranderd en dat gaat sneller dan u misschien denkt. Wij veranderen mee, en blijven toegevoegde waarde leveren. Wilt u niets missen? Volg ons dan via Linkedin. Of neem vrijblijvend contact met ons op via info@dronevlucht.eu of bel Appie Veraart via +31(0)627 025 023.