+31 (0)627 025 023 info@dronevlucht.eu

Showreel

Dronevlucht is een bijzondere organisatie. Ja… wij werken o.a. met drone’s. Ja… wij hebben de nodige certificeringen. Ja… wij zijn technisch onderlegd. Ja… wij doen meer.

Buiten dit alles is ons team vooral creatief! Onze creativiteit komt niet alleen ten goede bij maken van filmproducties, wat zeker handig (must have) is. Waar andere met filmen vaak registreren, gaan wij creëren. Met regelmaat bevinden we ons bij (grote) lopende projecten, waardoor wij het uiterste van onze teamleden vragen om te improviseren. Bij (grotere) projecten kun je gewoonweg niet regisseren. Hieronder laten wij u graag genieten van enkele fragmenten uit onze werkzaamheden.

Showreel: Jaar overzicht 2019

Showreel: Jaar overzicht 2017-2018

Showreel: 100% Drone Fragmenten

Showreel: Verzameling van Drone als ook Vaste-camera Werkzaamheden

Showreel: Krachtige Industriële Sfeer (RAW)

Ons creatief vermogen is ook juist een verrijking bij projecten zoals data verrijking voor survey en 3D terrein modellen. Hierbij komt de nadruk vaak te liggen in het oplossend vermogen, waarbinnen wij wettelijk en technisch moeten opereren. De gewenste data (doelstelling), de omgeving en de technische mogelijkheden zijn bepalend voor de mogelijke opties om een vlucht (data) tot een succes te maken.