+31 (0)627 025 023 info@dronevlucht.eu

Operation Manual

De regels voor het vliegen met drones is sinds 01-01-2022 van de Nederlandse wetgeving overgegaan naar de nieuwe Europese wetgeving. Dit heeft meer voeten in aarde dan je in eerste instantie zou kunnen bedenken.

Veiligheidsmanager en Accountable manager

Binnen ons team zijn de veiligheidsmanager en de accountable manager direct betrokken bij alles wat te maken heeft met veiligheid, wetgeving, praktijk en theorie. Alles staat in het teken van veiligheid. Veiligheid voor mens, dier en omgeving.

Operation Manual versie 1.0  –  2.0. –  3.0 (hardcover boekwerk)

Up-to-data voor drone projecten in heel Europa

Onze aanpak, werkwijze en alles wat hier in de basis ten grondslag licht, wordt beschreven in ons Operation Manual (OM genoemd). Gezien alle ontwikkelingen op het gebied van de Europese regel- en wetgeving hebben hebben wij een team samengesteld die deze nauwlettend volgen. En waar nodig passen we ons OM en onze werkwijze hierop aan. Zo blijven wij up-to-data. En zijn we optimaal inzetbaar voor onze klanten.

Eind 2022 is een mooi moment om de nieuwe versie van het OM in een hardcover boekvorm te verzilveren. Naast dit boek houden we de nieuwste ontwikkelingen bij in een digitale versie. Tot het moment komt, dat we weer een nieuw editie maken.

Waarom het OM in boekvorm? Dit heeft diverse redenen. Allereerst delen we deze boeken uit binnen ons team, zodat een ieder op de hoogte is van de nieuwe regels en werkwijzen. Daarnaast prefereren wij als organisatie een boek boven een digitale versie. Dit omdat we al zoveel digitaal doen. Kortom na 1.0 en 2.0 is hier OM 3.0.