+31 (0)627 025 023 info@dronevlucht.eu

Drone projecten

De drone projecten van Dronevlucht richten zich in eerste instantie op twee (drone)toepassingen. Data verrijking voor engineering en foto- en filmbeelden.

Projecten – Dataverrijking door drone gebruik

Hieronder verstaan wij het inwinnen van data voor engineering. Dit kan zijn op het gebied van Landmeten(survey), 3D mapping van objecten en gebieden, orthofotografie en inspecties. De ingewonnen data word verwerkt en klaar gezet om te importeren naar bijvoorbeeld AutoCAD en Civil3D. Onder het thema ‘Capture your project’ laten wij projecten en de mogelijkheden zien.

Projecten – Goed in beeld door o.a. drone gebruik

Hieronder verstaan we projecten/objecten op een juiste manier in beeld brengen. Dit kan als foto maar ook als film. Hiervoor gebruiken we o.a. drones, maar wij beschikken over aanvullende camera technieken. De ingewonnen beelden worden naar wens verwerkt in een montage voor een film of geretoucheerd voor een prachtige foto. Wij beschikken over alle technieken om dit van A-tot-Z voor u te realiseren. Onder het thema ‘Capture your moment’ laten wij projecten en de mogelijkheden zien.