+31 (0)627 025 023 info@dronevlucht.eu

Film & Fotografie

Dronevlucht. We make it on the fly.

Onze specialisten zijn thuis op het gebied van drones, fotografie, film en montage. Echter! …een conceptuele aanpak hoort ook bij onze kernactiviteiten. Wij zijn de experts in het vertalen, maken en ontwikkelen van (korte) corporate films (< 1 minuut) waarmee wij uw boodschap over de bühne brengen.

Iedere klant, elke opdracht heeft haar eigen specifieke doelstelling. Onze experts helpen u graag op professionele wijze, deze vraag in te kleuren. Geen standaard verhaal wat wij voor u afdraaien, maar een solide aanpak. Wij luisteren, beoordelen, sparren met u om tot de kern van de vraag te komen. Waarna wij u een meenemen, adviseren en een passende oplossing presenteren. Jaren lange (inter)nationale ervaring op het gebied van concept denken, communicatie, marketing en strategie liggen hier ten grondslag.

Bent u op zoek naar een bedrijf die u méér kan bieden dan alleen maar het maken van filmbeelden en foto’s? Dan wordt het tijd om eens kennis te maken met een van onze professionals. Wij dagen u uit… en beoordeel daarna zelf of Dronevlucht Ú de gewenste toegevoegde waarde kan bieden. Film & Fotografie

Een brainstorm sessie organiseren behoord ook tot de mogelijkheden.

Lees hier meer over de toegevoegde waarde van Dronevlucht voor uw aankomende projecten. Mocht u willen weten wat er voor uw bedrijf en doelstellingen passende mogelijkheden zijn? Bereik ons vrijblijvend via het e-mailadres info@dronevlucht.eu of bel Appie Veraart +31(0)627 025 023.