Boven haven and industrie

Dronevlucht heeft in korte tijd flink wat mooie beelden kunnen en mogen maken. Dit keer was het weer echt een RAW/Industrie sfeertje.

Zo vliegen wij op bijzondere hoogte (tot 235 meter) voor Enercon, de dag erna weer in het havengebied ‘Botlek’ voor Van Vulpen, om vervolgens binnen het CTR van Airport Rotterdam, in de haven van Rotterdam de mooiste beelden vast te leggen voor Evides (Maastank).

Hieronder enkele fragmenten van de RAW/Industrie sfeer.

Wij zijn ook werkzaam op het gebied van warmtebeelden (Flir Camera) middels drones. Hierbij brengen wij o.a. warmte en koud verlies in beeld. Processen waarbij slijtage/wrijving optreed maken wij ook zichtbaar. Op deze manier krijgt u als klant een andere kijk op uw eigen productie/proces. U kunt middels deze beelden zien waar u eventueel maatregelen moet treffen om het proces te optimaliseren of de veiligheid te kunnen garanderen. Laat staan dat u kunt zien waar ingrijpen nodig is om het proces milieu bewuster te kunnen monitoren.

Leden van het drone-team krijgen vooraf een grondige briefing. In teamverband gaan we langs alle belangrijke/noodzakelijke locaties, zodat iedereen weet wat men van elkaar verwacht en wat de bedoeling is. Alle wensen en doelstelling van de klant worden vooraf besproken. Risico’s die vooraf in kaart zijn gebracht, worden op dat moment meegenomen met de daarbij passende mitigerende maatregelen. Zo werkt het hele team op een veilige manier (voor omgeving en ons zelf) aan een prima project met het beste resultaat.

Van links naar rechts: Jelte (payload), Appie (Pilot in Command), Joris (Observer) en Rudy (RT-officer).

In verband met een vlucht binnen het CTR van Airport Rotterdam (Zestienhoven), zijn wij verplicht om een RT-Officer (Rudy) incl. full equipment in te zetten. Dit is noodzakelijk om volgens de wet- en regelgeving binnen dit gebied te mogen vliegen. De RT-Officer heeft gedurende het project contact met de luchtverkeersleiding.

Dronevlucht. We create a safe working environment.