+31 (0)627 025 023 info@dronevlucht.eu

Drone expert plus +

Dronevlucht werkt niet alleen met drones maar het team van professionals wordt on-demand samengesteld.

Aan de hand van de (aan)vraag wordt gekeken welke technieken en (opname)apparatuur noodzakelijk is om tot het beste resultaat te komen. Met onze aanpak en manier van werken hebben wij de juiste persoon op de juiste plaats. Geen waste en dus geen verloren manuren.

Wij beschikken over diverse multi-rotor systemen (drones) waarmee we de projecten vastleggen. Zo kunnen wij voor u de mooiste foto- en filmfragmenten creëren, en de nauwkeurigste gegevens aanleveren voor o.a. landmeten, orthofotografie en 3D terrein modellen geschikt voor o.a. AutoCAD.

Meer technieken toepassen buiten drone gebruik.

Onze drone expertise is niet het enige wat wij u te bieden hebben. Indien u nog aanvullende wensen heeft kunnen wij ons team met aanvullende technieken (video/film, fotografie, muziek en geluid) op schalen. Wij werken altijd met de nieuwste technologie zoals HD(broadcast), 4K film en/of hires fotografie (RAW).

De juiste data inwinnen en het op een juiste manier verwerken.

Beschikken over goede bronbestanden is één, maar deze informatie verwerken is eveneens zo belangrijk. Of wij de ingewonnen data verwerken tot een 3D model, orthofoto voor engineering of de fragmenten tot een mooie filmproductie, wij zorgen ervoor dat het eindresultaat naar wens is.

Onze professionals en team samenstelling wordt per project afgestemd op de wensen en behoeft van de klant.

Dus u spreekt niet zomaar met een (drone)piloot, cameraman of team maar met mensen die weten om welke details het gaat, op het (uw) vakgebied.

Wilt u ook een inspirerend gesprek ? Een specialist die kritische vragen stelt ? Mensen die niet zomaar alles aannemen, maar tot de kern willen doordringen om voor u het beste resultaat te behalen.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze hoogvliegers. Wij halen eruit wat erin zit !