Windturbine bouw Windmill park Drone

In opdracht van de klant volgen wij de bouw van enkele windturbineparken. Vanaf grote hoogte krijg je een bijzondere blik op het werk, zware elementen worden met precisie in elkaar gezet. Durf en lef, vakmanschap met de nodige vertrouwen in collega’s en veiligheidsmiddelen maken dit werk tot iets bijzonders. Dit proces is zo spectaculair, de beelden preken voor zich.

Dronevlucht realiseert de nodig footage, in de vorm van (drone) fotografie en film. Als het Windturbine park klaar is, maken wij een complete projectfilm. Wat we ook doen, wat de klant ook vraagt onze diensten bestaat uit VEILIGHEID! (dat voorop!) Onze werkzaamheden zijn film, fotografie (middels drone’s en gewoon camera’s), time-lapse, muziek, editing/montage, regie en art-direction. Een team van (drone) specialisten met de juiste papieren zorgen altijd voor bijzondere beelden met een andere kijk op projecten.

Bij dit project werken we vanaf grond niveau tot en met 230 meter hoogte. De rotordiameter is 127 meter en de ashoogte ligt op 135 meter.

Enkele beelden tijden de bouw van deze windturbines.