+31 (0)627 025 023 info@dronevlucht.eu

Toegevoegde waarde

De kracht is de combinatie tussen technologie en vakkennis

Wij zijn specialisten op het gebied van engineering, survey, 3D terrein modellen alsook film en fotografie. Aan de hand van de vraag stellen wij ons team samen. Dit kan zijn voor de inzet van drones maar ook voor andere technieken zoals foto- en filmcamera’s.

Uiteenlopende expertise

De mensen binnen ons team hebben uiteenlopende expertise. Wij hebben de kennis op uw vakgebied en wij zorgen dat de ingewonnen data, informatie of beelden op de juiste manier worden verwerkt en aan u wordt aangeleverd.

 

Aanvullende expertise als creatieve-strategie en marketingcommunicatie

Binnen ons team hebben we specialisten zitten met vele jaren ervaring. Zo zullen we u toegevoegde waarde bieden op verschillende vakgebieden, waaronder marketingcommunicatie, creatieve-strategie en design. Of het nu vooraf of tijdens een project/case is, deze expertise komt altijd tot zijn recht. Juist op die momenten ervaart u als klant dat je niet zomaar een specialist in huis hebt maar een team die het onderscheid kan maken en toegevoegde waarde levert. Ook kunnen wij uw adviseren, of een plan maken, voor een geïntegreerd aanpak op het gebied van uw communicatie en middelen.

Wilt u met korte lijntjes werken? Niet onnodige veel schakels tussen u en de uitvoerende specialisten? Een team dat niet alleen geregisseerd kan werken maar ook sterk is om te improviseren? Een team dat bakens kan verzetten, het verschil kan maken…? Praat eens met een van onze specialisten, of bel Appie.