+31 (0)627 025 023 info@dronevlucht.eu

Drone video/fotografie producties

Alle nodige discipline in huis

Van losse items tot complete producties, wij hebben alle nodige kennis en disciplines in huis. Het team van professionals hebben hun sporen verdient in de wereld van reclame marketing en communicatie. Van Strategie, concept tot design en montage. De kracht, is de creativiteit.

Improviseren en regiseren

Mooie producties draaien waarbij alles geregisseerd kan worden is voor ons team geen probleem. Producties draaien waarbij het aankomt om te improviseren, daar voelen wij ons thuis. Zoals een vis in het water of als een vogel in de lucht. De basis, vele producties, jaren ervaring en creativiteit zorgt voor een goed eindresultaat.

Korte of lange producties

Een complete project film maken of een korte film (promo/boodschap) voor bijvoorbeeld social media toepassingen, het zijn producties die vragen om totaal verschillende disciplines. Wij beheersen beide, en kunnen naar wens uw boodschap of doelstelling op de juiste manier in beeld brengen. Wij zijn er voor u, en voor het resultaat… altijd!

Van concept naar eind productie

Indien u meer wenst, bijvoorbeeld een bredere aanpak van al uw communicatie uitingen (footage). Op zoek naar eenheid en herkenning? Een aansluitende corporate uitstraling, welke passend is bij uw communicatie strategie? Of het niet meer weet, wat het beste voor u is? Leg het eens voor aan ons team tijdens een kennismaking gesprek. Wij luisteren, beoordelen en sparren met u om tot de kern van de vraag te komen. De basis om tot een goed eindresultaat te komen. Geen standaard verhaal wat wij voor u afdraaien, maar een solide aanpak.

Bij ons kunt u beroep doen op de volgende disciplines:

• Brainstormen (concept & strategisch denken)
• Script & Shotlist
• Regie en Productie
• Sound en Muziek
• Montage
• Infographics
• 3D animatie & Beeld bewerking
• Levering diverse formaten (HD/4K/Broadcast/Hires)

Aanvullende technieken

Dronevlucht, de naam zegt het al, werkt met (verschillende) drones. Het team maakt ook gebruik van andere technieken zoals; schoudercamera’s, sportcam’s, timelapse systemen en fotocamera’s. Stuks voor stuk professioneel en in hoge kwaliteit output. Wij zorgen voor de nodige afwisseling, zodat uw productie altijd kan beschikken over mooiste beelden vanuit de beste posities.

Dronevlucht. Werken met passie.

Bekijk hier de Showreel met gave projecten.