+31 (0)627 025 023 info@dronevlucht.eu

INFRA en GWW projecten

Dronevlucht is actief in diverse branches. Al meer dan 10 jaar zijn onze experts actief in de wereld van INFRA en GWW. Zo hebben we in totaal al meer dan 100 INFRA en GWW projecten succesvol uitgedacht, begeleid en uitgewerkt. Dit werk is namelijk echt onze passie. Zo zorgen wij met de kennis van landmeten en engineering, voor de juiste aanpak en resultaten. Het team wordt aan de hand van uw vraag en wens samengesteld. Wij opereren in elke fase binnen het proces veilig en verantwoordelijk. Om op de diverse projecten werkzaam te mogen zijn beschikken wij ook over de noodzakelijke certificaten en licenties. Ook delen we graag met u onze kennis om tot het beste resultaat te komen.

Wilt u een team met ervaring en kennis van geografische diensten die weet welke input er voor u noodzakelijk is? Of zoekt u een sterke synergie tussen drone technologie en de INFRA/GWW wereld?…, maak dan eens kennis met een van onze hoogvliegers.

Onze aanpak:

Legenda voor INFRA en GWW projecten:

Lees hier meer over de toegevoegde waarde van Dronevlucht voor uw aankomende projecten. Mocht u willen weten wat er voor uw bedrijf en doelstellingen passende mogelijkheden zijn? Bereik ons vrijblijvend via het e-mailadres info@dronevlucht.eu of bel Appie Veraart +31(0)627 025 023.

Dronevlucht. We create survey data on the fly.