Drone meting Waddenzee

Bakens verzetten op de Waddenzee

Wat betekent ‘Als het getij verloopt, moet men zijn bakens verzetten‘ en waar komt dit spreekwoord vandaan?
Met dit spreekwoord wordt bedoeld: als de omstandigheden veranderen, moet je ook andere maatregelen nemen. Je moet dus oog hebben voor nieuwe ontwikkelingen en je daaraan (blijven) aanpassen.

Dat is, wat ons ‘Dronevlucht / 3D GEO DATA’ onderscheid ten opzichte van alle andere…

Een bijzonder project op vele vlakken, vraagt om een nog meer bijzondere aanpak. Een professionele partij die het verschil kan maken. Inmeten (landmeten, orthofotografie, fotogrammetrie) met een drone op de Waddenzee is makkelijker gezegd dan gedaan. Een juiste aanpak, een nog betere voorbereiding is de basis voor dit project. Inspelen op het meest extreme (voor drone team, piloot en techniek), zoals water, wind, vogels en getij in combinatie met de nodige equipment… vraagt om een goede samenwerking en opperste concentratie. Eenmaal in the middle of nowhere  sta je er alleen voor (als team).

Dronevlucht / 3D GEO DATA heeft een innovatieve aanpak.

Met de vele vlieguren / survey projecten en jaren ervaring, is het team erin geslaagd om ook bij dit Waddenzee project de nodige data nauwkeurig in kaart te brengen. En dit alles op een veilige verantwoordelijk aanpak. Project engineering en drone techniek samen met de 3D redering software zorgt voor het beste resultaat welke je op de dag van vandaag maar zou kunnen wensen.

Hieronder een project film en diverse foto’s ter illustratie.

Dronevlucht / 3D GEO DATA Survey Portal – 3D pointcloud – Ortho foto / hoogte foto