Dronevlucht lanceert 3D GEO DATA

Dronevlucht heeft zich in de laatste jaren steeds meer gespecialiseerd in survey (landmeet) projecten. Door het succes, onze aanpak, de specifieke kennis en techniek, aan onze zijde maar ook aan klantzijde, hebben we besloten om onder een eigennaam (vooralsnog een handelsnaam) een nieuw brand/merk op de markt te zetten. 3D GEO DATA. De naam zegt het al waarop we ons richten. Wij laten onze klanten beter presteren op het gebied van GEO DATA, data verrijking, projectmanagement, engineering en calculaties. Dat is onze kern, toegevoegde waarde en de boodschap.

Om enige aandacht en kracht bij te zetten, hebben we een trailer ontwikkeld, waarbij we middels voorgaande projecten laten zien tot waartoe we instaat zijn. De productie van deze korte trailer is speciaal gemaakt op basis van smartphone gebruik (staand formaat).

Met 3D GEO DATA richten we ons op klanten en/of projecten welke een repeterend karakter hebben, zodat onze diensten hierdoor het maximale toegevoegde waarde behalen.

Toepassingen van 3D GEO informatie, 3D GEO DATA

• Oppervlakte meting
• Tracé meting
• Volume berekening (voorraad inmeten)
• Grondverzet berekening
• Inzichtelijk maken van aanwezige infrastructuur (kabels/leidingen/objecten)
• Project monitoring (nul meting / resultaat meting)
• Data triangulatie voor o.a. machinebesturing

Vaste klanten, meer projecten, betere samenwerking

Onze AutoCAD en Civil3D specialisten ondersteunen engineers op het gebied van GWW en Infra. Samen met u zorgen we dat uw engineers- bedrijfsbureau en/of calculatie afdeling beschikt over de laatste en meest accurate gegevens. Dit alles gepresenteerd in onze online Survey Portal (In-the-cloud). Per klant en/of individu richten wij de gewenste autorisatie in. U beschikt direct over de meest uitgebreide en innovatie data informatie welke u kunt presenteren aan uw klant.

Onze expertise kan heel goed worden ingezet bij losstaande projecten, maar ons platform krijgt extra waarde bij projecten die een repeterend karakter hebben. Indien wij voor klanten doorgaans het jaar projecten mogen faciliteren bieden wij onze diensten aan onder aangepaste condities. Ook interesse naar deze condities? Tijdens een persoonlijk gesprek, gaan we in op uw project(en) en kijken we naar de passende mogelijkheden.

Heeft u interesse om ook uw project(en) toegevoegde waarde te geven, neem dat contact met ons op. Dit kan het beste via mail (info@dronevlucht.eu), of u belt met een van onze specialisten (+31(0)627 025 023).