Ondergrondse infrastructuur in beeld.

Dronevlucht brengt ondergrondse infrastructuur in beeld.

De (deel)technieken die wij toepassen bij drone survey projecten, gebruiken wij ook bij het in kaart brengen van bijvoorbeeld ondergrondse infra structuur. Hierbij zou je kunnen denken aan: riool- en waterputten, leiding tracés en delen waar leidingen elkaar kruisen en deze open liggen. 

Het grote voordeel wat wij bieden t.a.v. andere technieken is dat alle data in 3D beschikbaar wordt gesteld via onze portal. Niets ontgaat de scan techniek en dan u ook niet. U hebt altijd de mogelijkheid om terug te kijken hoe de situatie was of is. Met een nul-meting en resultaat-meting krijgt u al snel de verschillen in beeld. Als projectmanager hebt u een tool in handen waarmee direct goed inzicht krijgt (visueel) in de situatie van het desbetreffende project. 

Hieronder nemen wij u graag even (visueel/point cloud) mee bij twee ondergrondse projecten.

Wilt u een kosten indicatie aanvragen, klik dan op deze link en vul de gegevens in. Waarna wij u graag uitnodigen bij ons op kantoor of afspreken bij een van uw projecten.

Ben u nieuwsgierig, hoe wij onze techniek nog verder ontwikkelen op het gebied van infra en leidingtracés (data verrijking), klik dan op deze link.

Project 1) Situatie bovengronds als ook ondergronds zijn duidelijk te zien

Project 1) Bovenzijde put

Project 1) Zo krijgt u zicht in de put als u er boven staat

Project 1) In de put kunt u in 3D rondkijken hoe de situatie is.

Project 2) Een volgend project waarbij we in stappen vanuit de put naar de bovengrondse situatie kijken.

Project 2) Eenmaal boven de put

Project 2) Als we wat afstand nemen

Project 2) Situatie bovengronds als ondergronds