+31 (0)627 025 023 info@dronevlucht.eu

ROC gecertificeerd

 

Gecertificeerd drone (RPAS) specialist is belangrijk.

Waarom zou u gebruik moeten maken van een gecertificeerde “Drone professional” ? Wie is verantwoordelijk indien het fout gaat, bent U dat?

Momenteel wordt er in de media veelvuldig gediscussieerd over het gebruik en de wettelijke regelingen van drones (RPAS). Het is een hype. Een nieuw fenomeen dat in de toekomst niet meer uit ons straatbeeld weg te denken is. Zo vrij als een vogel zo mooi kan het wezen.

Voor velen lijkt het misschien een appeltje eitje om een drone aan te schaffen. U loopt zo de winkel binnen of koopt er een via een webshop, en vliegen maar. Was het maar zo eenvoudig… nee dus, want het is toch een onbemand vliegtuig, en komt u al snel binnen de wetgeving van de luchtvaart.

Toch zijn er enkele essentiële zaken die goed geregeld moeten zijn. Een drone is een systeem (piloot + op afstand bestuurbaar object) dat valt onder de Nederlandse luchtvaart-regeling. Zo kunt u het simpel stellen. Maar dit houdt veel meer in dan dat u in eerste instantie denkt. Wij zijn BNUC-S gecertificeerd RPAS pilot. ROC gecertificeerd – Afgifte ROC nr. 50/2017 – Drone Instructeur.

 

Drone vliegen (RPAS) binnen de Nederlandse wet- en regelgeving

Wij als professionals moeten gecertificeerd zijn naar de ILenT normen. En gecertificeerde piloten mogen met gecertificeerde drones vliegen (tot en met 25Kg.). Dit vereist veel voorbereidingen, scholing en training. Als u meer details te weten wil komen verwijzen wij u door naar de website van ILenT. Hier kunt u alles inzien wat het allemaal inhoudt. Wij kennen regels en garanderen u een topkwaliteit dienst.

Werken met Dronevlucht, is werken met professionals op high-level.

 

Verzekerd zijn voor het de uitvoering van een drone project

Als bedrijf of organisatie wilt u geen enkel risico lopen. U wilt hebben dat er binnen uw projecten op een verantwoordelijke wijze gewerkt wordt. Zo wilt u ook verzekerd zijn bij calamiteiten. Weet wat u in huis haalt ? Zijn het de juiste mensen met de juiste kennis en vaardigheden ? Vraag bijvoorbeeld of de organisatie/drone team verzekerd is voor derde, naar de bedrijfsontheffing/ROC, naar het certificaat van de piloot (Pilot ID Card) of naar het veiligheidshandboek (OM) van het bedrijf. Deze moet men altijd kunnen overhandigen of aan u kunnen tonen.

 

Wij hebben de zaken goed geregeld !
Wij beheersen het vaartuig (Drone/RPAS) als geen ander !
En onze professionals weten aan welke output en eisen voldaan moeten worden !

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden ? Praat eens met een van onze hoogvliegers.