+31 (0)627 025 023 info@dronevlucht.eu

Inmeten grote oppervlakte

Voor ‘3D GEO DATA’, is geen oppervlakte te groot. Onze data is uiterst nauwkeurig in zowel kleine oppervlakte, stel 0,5ha, als grote oppervlakte van zo’n 220ha. Hieronder een voorbeeld van een groter oppervlakte project welke met de hoogte nauwkeurigheid in kaart (3D) is gebracht.

Het RWG terrein in Botlek II heeft een oppervlakte van ruim 220ha (450 voetbalvelden).

Middels onze RTK Drone, 9 vluchten, 2859 images, 57Gb aan data en ruim 77mln. punten (X,Y,Z waarden), hebben we deze locatie in beeld (3D terrein model/3D mapping) gebracht.

Een gedegen voorbereiding en details in kaart brengen. De vluchten vooraf plannen en goede communicatie met betrokken partijen zoals; Havenbedrijf Rotterdam, Politie Regio Rotterdam en RWG zijn we in staat om een korte tijd een dergelijke uitgestrekte locatie in kaart te brengen. Binnen dit gebied bevinden zich tal van objecten zoals hoge kranen (tot 127 meter), container opslag, transport (ook autonoom) en kantoorgebouwen. Juist dan komt de kracht en werkwijze van Dronevlucht naar boven. Zonder gevaar en problemen te veroorzaken zijn wij aanwezig op het terrein waar zware logistiek doorgang kan vinden.

Middels ons GCP systeem (Ground Controle Point) zorgen wij dat alles tot op de centimeter nauwkeurig in kaart wordt gebracht.

Locatie overzicht in Google Earth, inclusief hires ortho-photo

Data bestand (ortho photo) RWG terrein overzicht (ruim 220ha) – Afbeelding hieronder is lowres 7,6Gb

Deel overzicht ortho photo – RWG terrein

Detail foto – RWG terrein

Point cloud – RWG terrein

3D Model Point Cloud – Aansluiting toekomstige kade op bestaande kade

Overzicht foto – Container Terminal

Big dataverwerking – 3D Mapping – Project registratie, analyse  en monitoring

De toegevoegde waarde die 3D GEO DATA heeft, buiten het in inwinnen van big-data middels drones, is het verwerken van deze big-data tot werkbare 3D modellen / 3D mapping. Je kunt wel zeggen dat onze toepassing, van dataverwerking en databeheer, de Mercedes is onder de 3D software modelling. Wij verwerken zonder enige moeite al deze data. Met onze ‘databeheer management tool‘ geven wij klanten op individueel niveau toegang (met bij behorende bevoegdheden) tot al deze data. Wij leveren u de gewenste informatie zoals o.a.; berekeningen, project monitoring, volume calculaties en hoogtemeting.

De drone data is ook direct geschikt voor een Autodesk omgeving. Maar nog beter is het om uw (3D)tekeningen (AutoCAD e.d.) in onze 3D data toe te voegen. Op deze manier krijgt u de meest nuttige informatie tot u beschikking. U kunt uw project tot op de centimeter nauwkeurig managen. Wij kunnen u zeker ondersteunen bij engineering vraagstukken alsook het uitwerken in Civil3D ontwerpen.

Dronevlucht. We create…
Tijdwinst • Gemak • Nauwkeurigheid • Engineering 4.0