+31 (0)627 025 023 info@dronevlucht.eu

3D GEO DATA

3D GEO DATA – Vooruitstrevend voor INFRASTRUCTUUR, GWW en ENERGIELEVERANCIERS 

Wij zijn een onafhankelijke specialist op het gebied van 3D GEO DATA. Wij werken o.a. in opdracht van en voor aannemers (GWW / Infrastructuur), ingenieursbureau’s, energie leveranciers (gas, warmte en stroom) en drinkwatermaatschappijen. Onze doelstelling is het verbeteren van project-performance voor onze klanten. 3D data met de meest hoge nauwkeurigheid. Ondersteuning aan engineers om sneller en beter hun project te kunnen ontwerpen. Het inzicht verbeteren op het gebied van maatvoering (XYZ waarde) en diverse calculaties. Een compleet pakket waarbij onze klant het project op innovatieve wijze kunnen managen en presenteren.

Wij opereren in en boven alle gebieden zoals: Industrie- havengebieden, straten dorpen en steden, strand duinen en natuurgebieden, (snel)wegen, talud’s, dijken en recreatiegebieden.

In 2015 zijn we begonnen met de eerste 3D survey projecten (3D landmeet projecten), om deze middels drones inzichtelijk te maken. Inmiddels zijn we 6 jaar en meer dan 75 projecten verder, en rijker aan ervaringen, waarmee we vandaag de dag onze klanten bedienen.

Als onderneming zijn wij vooruitstrevend en innovatief. Wij werken continu aan de meest nauwkeurige survey data (landmeet gegevens). Wij analyseren bestaande en nieuwe technieken. Wij onderzoeken de mogelijkheden om het proces te optimaliseren. Aan de hand van de marktvraag en marktkennis bekijken we welke technieken samen kunnen gaan.

Onze aanpak beknopt weergegeven:
Inwinnen van data middels Drones, en Gimble-meting
Dataverwerking in onze 3D Survey Applicatie
Dataverrijking door het maken en toevoegen van design/engineering tekeningen (Civil3D)
Direct inzicht (3D) van de meest belangrijke details zoals; volumecalculaties, hoogtemetingen, afstanden, grondverzet, ligging van objecten/leidingen/kabels e.d.
• Data rapportages
• Meest hoge kwaliteit en nauwkeurigheid (XYZ waarde)   

Wij vliegen boven maaiveld en verrijken de data onder maaiveld. Dit alles inzichtelijk in onze 3D survey portal. 

Bekijk hier onze trailer. Deze is speciaal gemaakt voor mobiel gebruik (staand formaat).

Toepassingen van 3D GEO DATA

• Oppervlakte meting
• Tracé meting
• Volume berekening (voorraad inmeten)
• Grondverzet berekening
• Inzichtelijk maken van aanwezige infrastructuur (kabels/leidingen/objecten)
• Project monitoring (nul meting / resultaat meting)
• Data triangulatie voor o.a. machinebesturing

Vaste klanten, meer projecten, betere samenwerking

Onze AutoCAD en Civil3D specialisten ondersteunen engineers op het gebied van GWW en Infra. Samen met u zorgen we dat uw engineers- bedrijfsbureau en/of calculatie afdeling beschikt over de laatste en meest accurate gegevens. Dit alles gepresenteerd in onze online Survey Portal (In-the-cloud). Per klant en/of individu richten wij de toegang tot het project met de gewenste autorisatie in. U beschikt direct over de meest uitgebreide en innovatie data informatie welke u kunt presenteren aan uw klant.

Q3/4 2021

Onze expertise kan heel goed worden ingezet bij losstaande projecten, maar ons platform krijgt extra waarde bij projecten die een repeterend karakter hebben. Indien wij voor klanten doorgaans het jaar projecten mogen faciliteren bieden wij onze diensten aan (vanaf Q3/4) onder aangepaste condities. Ook interesse naar deze condities? Tijdens een persoonlijk gesprek, gaan we in op uw project(en) en kijken we naar de passende mogelijkheden.

Heeft u interesse om ook uw project(en) toegevoegde waarde te geven, neem dat contact met ons op. Dit kan het beste via mail (info@dronevlucht.eu), of u belt met een van onze specialisten (+31(0)627 025 023).

U bent altijd welkom op ons kantoor en wij staan u graag met raad en daad te woord.

 

Benieuwd? en uw project ook vastleggen / verrijken met de nodige 3D GEO DATA. Neem dan contact met ons op, zodat we u vragen/wensen met onze kennis kunnen verrijken.

 

Ligging drinkwaterleiding tracé in kaart gebracht

Voorbeeld 3D Survey Portal waarbij de ligging van een leiding (boven en onderzijde) exact is weergegeven.

Voorbeeld Het (3D) in kaart brengen van een windturbinepark