+31 (0)627 025 023 info@dronevlucht.eu

3D GEO DATA

3D GEO DATA – Vooruitstrevend voor INFRASTRUCTUUR, Netbeheerders en GWW-bouw 

Wij zijn een onafhankelijke specialist op het gebied van 3D GEO DATA. Wij werken o.a. in opdracht van en voor aannemers (GWW / Infrastructuur), ingenieursbureau’s, netbeheerders (gas, warmte en stroom) en drinkwatermaatschappijen. Onze doelstelling is het verbeteren van project-performance voor onze klanten. 3D geo data met de meest hoge nauwkeurigheid. Ondersteuning aan engineers om sneller en beter hun project te kunnen ontwerpen. Het inzicht verbeteren op het gebied van maatvoering (XYZ waarde) en diverse calculaties. Een compleet pakket waarbij onze klant het project op innovatieve wijze kunnen managen en presenteren.

Wij opereren in en boven alle gebieden zoals: Industrie- havengebieden, straten dorpen en steden, strand duinen en natuurgebieden, (snel)wegen, talud’s, dijken en recreatiegebieden.

In 2015 zijn we begonnen met de eerste 3D survey projecten (3D landmeet projecten), om deze middels drones inzichtelijk te maken. Inmiddels zijn we 6 jaar en meer dan 100 projecten verder, en rijker aan ervaringen, waarmee we vandaag de dag onze klanten bedienen.

Als onderneming zijn wij vooruitstrevend en innovatief. Wij werken continu aan de meest nauwkeurige survey data (landmeet gegevens). Wij analyseren bestaande en nieuwe technieken. Wij onderzoeken de mogelijkheden om het proces te optimaliseren. Aan de hand van de marktvraag en marktkennis bekijken we welke technieken samen kunnen gaan.

Onze aanpak beknopt weergegeven:
Inwinnen van data middels Drones, en Gimble-meting
Fotogrammetrie en/of Lidar (laser) technologie
Dataverwerking in onze 3D Survey Applicatie
Dataverrijking door het maken en toevoegen van design/engineering tekeningen (o.a. Civil3D)
Direct inzicht (3D) van de meest belangrijke details zoals; volumecalculaties, hoogtemetingen, afstanden, grondverzet, ligging van objecten/leidingen/kabels e.d.
• Data rapportages
• Meest hoge kwaliteit en nauwkeurigheid (XYZ waarde)   

Vliegen boven maaiveld en data verrijken onder maaiveld. Dit alles inzichtelijk in onze 3D survey portal. 

3D GEO DATA Trailer – Drone technologie voor morgen

Toepassingen van 3D GEO DATA

• Oppervlakte meting
• Tracé meting
• Objecten meting
• Warmte meting
• Hoogte inspectie
• Volume berekening (voorraad inmeten)
• Grondverzet berekening
• Inzichtelijk maken van aanwezige infrastructuur (kabels/leidingen/objecten)
• Project monitoring (nul meting / resultaat meting)
• Data triangulatie voor o.a. machinebesturing

Vaste klanten, meer projecten, betere samenwerking

Onze AutoCAD en Civil3D specialisten ondersteunen engineers op het gebied van GWW en Infra. Samen met u zorgen we dat uw engineers- bedrijfsbureau en/of calculatie afdeling beschikt over de laatste en meest accurate gegevens. Dit alles gepresenteerd in onze online Survey Portal (In-the-cloud). Per klant en/of individu richten wij de toegang tot het project met de gewenste autorisatie in. U beschikt direct over de meest uitgebreide en innovatie data informatie welke u kunt presenteren aan uw klant.

Onze expertise kan heel goed worden ingezet bij losstaande projecten. Heeft u repeterende projecten, dat krijgt u met ons platform een tool in handen waarbij u eenvoudig en overzichtelijk, zonder speciale software en hardware, uw project inzichtelijk krijgt. Tijdens een persoonlijk gesprek en een demo, gaan we in op uw project(en) en kijken we naar de passende mogelijkheden.

Waarom digitaliseren zo belangrijk is…

Wij zijn innovatief en vooroploper op het gebied van digitaliseren. Met het thema ‘DIGITIZE / DIGITALISEER‘ benadrukken we onze kennis, ervaring en toegevoegde waarde.

Process schema

 

Voorbeeld 3D Survey Portal waarbij de ligging van een leiding (boven en onderzijde) exact is weergegeven.

Heeft u interesse om ook uw project(en) naar een hoger niveau te brengen, neem dat contact met ons op. Dit kan het beste via mail (info@dronevlucht.eu), of u belt met een van onze specialisten: +31(0)627 025 023.